سخت افزار

همه چیز درباره ورک استیشن‌ها


در این مطلب به تعریف ورک استیشن و تفاوتش با کامپیوترهای شخصی می پردازیم و از مزایا و معایب آن می گوییم و همچنین ورک استیشن اچ پی و انواع آن را به تفصیل توضیح خواهیم داد و مختصری از ورک استیشن های لنوو و دل خواهیم گفت.


ورک استیشن چیست

ورک استیشن، یک سیستم رایانه ای با کارایی بالا که اساساً برای یک کاربر طراحی شده ولی برای گروهی از کاربران هم قابل استفاده است و دارای قابلیت های پیشرفته گرافیکی، ظرفیت ذخیره سازی زیاد و ریزپردازنده قدرتمند (واحد پردازش مرکزی) می باشد.

افرادی که کار گیمینگ به صورت حرفه‌ای انجام می‌دهند و همچنین کسانی که از نرم افزارهای سه بعدی سازی و مهندسی مانند CAD و Maya و 3D Max و… استفاده می‌کنند، گرافیست‌هایی که رندرینگ و ویرایش تصویر و فیلم را به صورت حرفه‌ای انجام می‌دهند، می‌توانند از کامپیوتر ورک استیشن استفاده کنند.

رایانه شخصی بیشتر برای انجام کارهایی مانند ایمیل، وب گردی و پردازش کلمات قوی عمل می کند اما یک ورک استیشن قدرت بیشتری دارد. این برنامه می تواند از طریق CAD ، انیمیشن، تجزیه و تحلیل داده ها و رندرهای واقع گرایانه و همچنین ایجاد و ویرایش فیلم و صدا کار کند. از لحاظ سخت افزاری مثلا کارت گرافیک یا مادربورد های حرفه‌ای‌تری در ورک استیشن ها استفاده می‌شود. مهمترین تفاوت کامپیوترهای شخصی و ورک استیشن، کارت گرافیک های NVIDIA Quadro و Geforce است. همچنین استفاده از NVIDIA Tesla GPU در ورک استیشن امکان پذیر است.


مزایای ورک استیشن

عملکرد بالا

این نوع از کامپیوترها می توانند عملکرد بیشتری نسبت به رایانه های شخصی داشته باشند. برای ارائه گرافیک های پیچیده، تجزیه و تحلیل مالی و ایجاد محتوای دیجیتال، بهترین گزینه هستند.


سرمایه گذاری هوشمند

سرمایه گذاری در چنین رایانه هایی خوب است زیرا بهره وری ما را افزایش می دهد و می توانیم کارهای بیشتری نسبت به کاربر عادی انجام دهیم. به عنوان مثال، اگر می خواهید انیمیشنی را ویرایش کنید و سپس آن را رندر کنید، می توانید آن را به سرعت انجام دهید.


مورد استفاده در بخش سرگرمی و رسانه ها

این دسته از رایانه ها می توانند در بخشهای سرگرمی که به پردازش های صوتی و تصویری زیادی نیاز دارند، بهترین عملکرد را داشته باشند. همچنین، ورک استیشن ها در بخش رسانه ها که پخش زنده انجام می شود، بسیار عالی عمل می کنند.


ورک استیشن

 

قابلیت اطمینان

به راحتی می توانید هر مشکلی را در آن ها تشخیص دهید. در صورت دریافت صفحه آبی، کارکنان فناوری اطلاعات می توانند سیستم شما را تعمیر کنند، یا وقتی ورک استیشن بی پاسخ می شود کارکنان IT می توانند صفحه کلید، ماوس و فیلم را ضمیمه کرده و مشکل موجود در آن را حتی وقتی خاموش است نیز شناسایی کنند.


حجم حافظه بیشتر

رم و حافظه در هر سیستم پردازشی، بر کارایی و سرعت و حتی امنیت سیستم تاثیرگذار است و از آنجایی که در ورک استیشن‌ها از رم‌ها و حافظه‌های دارای ECC یا Error Correction Code استفاده می‌شود، تمامی این مزایا را در کنار هم خواهید داشت.

از ظرفیت‌های مختلف رم حتی در حد ترابایت، و همچنین تعداد زیاد اسلات‌های DIMM از نکات مهم در سیستم‌های Workstation است یک ورک استیشن حافظه بیشتری نسبت به رایانه رومیزی دارد. حافظه آن تقریباً دو برابر حافظه لپ تاپ ، تبلت ، تلفن هوشمند یا سایر دستگاه ها است. با استفاده از حافظه بیشتر می توان کار بیشتری را در مدت زمان کمتری انجام داد.


ذخیره سازی اطلاعات

در ورک استیشن به دلیل پشتیبانی از چند هارد درایو، امکان پشتیبانی از تکنولوژی RAID وجود دارد در نتیجه امنیت اطلاعات سیستم هم افزایش می‌یابد و با توجه به نوع رید پیاده سازی شده، مزایای متفاوتی شامل سیستم شما خواهد شد. در صورت خرابی یک یا چند هارد درایو، سیستم می‌تواند بدون وقفه به کار خود ادامه دهد.


پشتیبانی از چندین پردازنده

کامپیوترهای ورک استیشن بر خلاف کامپیوترهای معمولی قابلیت پشتیبانی از دو پردازنده و پردازنده‌های سری زئون اینتل را دارند که در نوع خود، کارایی و سرعت و امنیت بالایی به همراه دارند. با استفاده از چند پردازنده می توانید چندین برنامه را همزمان و بدون هیچ مشکلی اجرا کنید. سیستم شما با باز کردن چندین برنامه کاهش نمی یابد.ورک استیشن توسط متخصصانی مانند مهندسان، دانشمندان، تحلیلگران و طراحان استفاده می شود.


هارد دیسک های بزرگ و SSD

ورک استیشن دارای درایوهای سخت است که می تواند ترابایت داده را ذخیره کند، بنابراین هر نوع  حجم کاری از هر اندازه می تواند در هارددیسک ها ذخیره شود. علاوه بر این، SSD (Solid State Drives) نیز برای افزایش سرعت عملکرد کلی سیستم، در ورک استیشن به کار برده شده است.


استفاده آسان

ورک استیشن دارای یک صفحه کلید بزرگتر از یک لپ تاپ است که استفاده از آن را آسان کرده است.


معایب ورک استیشن ها

 

قابلیت حمل

انتقال ورک استیشن ها از یک مکان به مکان دیگر دشوار است. از طرف دیگر، اگر از لپ تاپ استفاده می کنید، می توانید آن را به راحتی از یک مکان به مکان دیگر منتقل کنید. برای جابجایی ورک استیشن ها، هر زمان که قصد جابجایی دارید باید آن را از برق بکشید.


گران بودن

ورک استیشن گرانتر از رایانه های شخصی کم ظرفیت است. هزینه بالاتر به دلیل RAM بیشتر، درایوهای سخت و پشتیبانی از چند پردازنده است.


مصرف بالای برق

این سیستم ها بیشتر از سایر دستگاه ها مانند تبلت ها، تلفن های هوشمند، لپ تاپ ها و رایانه های رومیزی از برق استفاده می کنند.


ورک استیشن اچ پی و انواع آن

یکی از کیس‌های ورک استیشن قوی موجود در بازار، ورک استیشن HP سری Z می باشد که می خواهیم خصوصیات این کالا را در ادامه شرح بدهیم.

ورک استیشن اچ پی 300000 ساعت آزمایش در سخت ترین شرایط محیطی را پشت سر گذاشته است تا اطمینان حاصل شود که در صورت لزوم به کار خود ادامه می دهد یا نه.ورک استیشن HP سری Z، در آستانه آزمایش های دقیق تعیین شده توسط متخصصان خاص صنعت ایالات متحده قرار می گیرند. هر جز دقیقاً برای مقاومت در برابر قطره، ضربه، لرزش ،گرد و غبار، رطوبت، ارتفاع زیاد و دمای پایین تست می شود. مدل های منتخب حتی شدیدترین شرایط طوفان شن و یخ زدگی را پشت سر گذاشته اند.

ورک استیشن های HP علیرغم اینکه برای کنترل سخت ترین عناصر مهندسی شده اند، کیفیت و ارزش را متعادل می کنند.کمپانی HP در این دستگاه ها یک سیستم خنک کننده با دو فن چشمگیر ایجاد کرده است، بنابراین اجرای حداکثر برنامه ها به دلیل گرم شدن بیش از حد، عملکرد کار شما را کاهش نمی دهد. با این حال ورک استیشن های HP سری Z برای انجام دقیق کاری که شما احتیاج دارید گزینه های مختلفی از کارتهای گرافیکی را پیش رو شما می گذارد که می توانید از بین AMD FIRE PRO،Nvidia Quadra, Intel HD Graphics  گزینه مناسب با نیاز خود را انتخاب کنید.از معروفترین مدل های ورک استیشن دل سری پرسیژن می توان به 5820،7829،T5600،7920 T7500 و از سری optiplex به مدل 7010 می توان اشاره کرد.

سری HP Z با راه حل های نرم افزاری خود تهدید های امنیتی را شناسایی می کند و  جدیدترین نسخه سالم BIOS را به طور خودکار بازیابی می کند. همچنین می تواند بدافزارهای مخرب، باج افزارها و ویروس های مضر مبتنی بر مرورگر را با مجموعه امنیتی HP Sure Click دور نگه دارد.یک نکته امنیتی دیگری که در این سیستم ها وجود دارد این است که می توانید از طریق یکی از سه گزینه احراز هویت، گذرواژه، اثر انگشت یا اسکن صورت وارد سیستم شوید یا هر سه مورد را برای حداکثر ایمنی انجام دهید.

ورک استیشن های اچ پی در اندازه های Mini,Usff,Sff,Microtower,Tower موجود می باشند که تصاویر آن را در زیرمشاهده می‌فرمایید.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/5″][vc_single_image image=”7170″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom” parallax_scroll=”no” title=”Mini”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][vc_single_image image=”7643″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom” parallax_scroll=”no” title=”Usff”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][vc_single_image image=”7171″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom” parallax_scroll=”no” title=”Sff”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][vc_single_image image=”7169″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom” parallax_scroll=”no” title=”microtower”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/5″][vc_single_image image=”5514″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”zoom” parallax_scroll=”no” title=”tower”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text text_larger=”no”]

تنوع ورک استیشن‌های اچ پی بسیار زیاد است و در مدل‌های مختلف به صورت آکبند و استوک موجود است. تعدادی از بهترین های سری Z شامل Z2 MINI G4,Z2 G4,Z4 G4,Z820,Z840 و.. می شود که برای مقایسه و بررسی بهتر و دقیق تر می توانید با مراجعه به صفحه ایران رندر و دسته بندی ورک استیشن ها، محصول مورد نیاز خود را با توجه به نیاز و داشتن نگاهی به توسعه کسب و کار و همینطور وضع اقتصادی خود خریداری کنید .

[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjI0ODY2OTg2NzIwJTIyJTNFJTNDc2NyaXB0JTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZKYXZhU2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYXBhcmF0LmNvbSUyRmVtYmVkJTJGV0ZhOEglM0ZkYXRhJTVCcm5kZGl2JTVEJTNENDg2Njk4NjcyMCUyNmRhdGElNUJyZXNwb25zaXZlJTVEJTNEeWVzJTI2JTI2cmVjb20lM0Rub25lJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]


ورک استیشن دل (DELL)

دل اولین سری پرسیژن (Precision) نسل 400 را در سال 1997 با حافظه گرافیگی 128 مگابایت معرفی کرد.این سری از ورک استیشن Precision دل شامل دو مدل (Tower) و رک (Rack) است. کمپانی دل ادعا دارد که این مدل ها جز اولین محصولات بازار هستند که در آن‌ها از بروزترین تکنولوژی‌ ها برای انجام کارهای سنگین مثل گسترش و استقرار هوش مصنوعی، فناوری ‌های یادگیری ماشینی و عملیات ‌های پیچیده بهره گرفته شده است.از معروفترین مدل های سری Precision دل می توان به 5820،7920،7829،T5600 و ازسری optiplex به مدل 7010 اشاره کرد.


ورک استیشن دل

 

ورک استیشن لنوو(lenovo)

محصولات ThinkStation از Lenovo ورک استیشن های حرفه ای هستند که برای محاسبات پیشرفته طراحی شده اند.شرکت آمريکايي لنوو سابقه‌اي طولاني‌ در ساخت کامپيوترهاي آماده دارد با به کار گرفتن تمام تجربه‌هاي خود، کامپيوتري ساخته‌است که  نياز حرفه‌اي‌ها را برآورده مي‌کند.

در سال 2008 ، لنوو تمرکز نام تجاری “THINK” خود را گسترش داد ، با ThinkStation S10 اولین مدل این سری منتشر شد.

در سال 2014 ، لنوو ایستگاه های کاری سری P را معرفی کرد.سری P330 با پردازنده های نسل هشتم (Coffee Lake) از جمله پردازنده های Xeon E Workstation  که تولید شده است.


جمع بندی

  همان طور که گفته شد شما می توانید با کمی صرف هزینه بیشتر به جای استفاده از کامپیوترهای شخصی از ورک استیشن ها استفاده کنید تا عملکرد بهتر و حرفه ای تر داشته باشید و با انتخاب بهترین ورک استیشن از مدل های  HP,LENOVO,DELL, با توجه به نیاز خود و همچنین با کمک و مشاوره متخصصان ایران رندر خرید رضایتمندانه ای داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید